Afbeelding
Foto: Eigen foto

Hanze Gym Hattem op internationaal toernooi in Breda

Sport Ingezonden

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart namen vier acro teams van Hanze Gym Hattem deel aan het de Breda Open Acro Cup (BOAC).

Het weekend startte op zaterdag met het D+ senior duo Milana en Merle. De meiden lieten twee nette oefeningen zien en wisten de strenge jury te overtuigen. Ze werden tweede met de balans oefening, tempo oefening en allround. Daarom nam dit team maar liefst drie zilveren medailles mee naar Hattem.

Zondagochtend was het de beurt aan de C senior teams van Hanze Gym Hattem. Het trio Jaylinn, Jo-Ann en Lieke beet het spits af. Met een vrolijke balansoefening straalden ze op de vloer. Ondanks een paar foutjes lieten de meiden mooie elementen zien en kunnen ze trots zijn op hun prestaties. Het trio Britt, Denisha en Milou startte hun balans oefening super strak. Ook de tempo oefening was erg netjes. Het team werd allround 5e. C senior duo Anna en Karen mochten na de plaatsingswedstrijd van vorig weekend opnieuw de wedstrijdvloer betreden. Na een foutje in balans wist dit team zich goed te herpakken. De jury zag dit ook, waardoor het team knap 1e werd met hun tempo oefening en een gouden medaille mee naar huis mochten nemen.

Afbeelding