<< Ga terug

Expositie in De Ring

Expositie in De Ring

EPE- Van 3 november tot en met 6 januari is de expositie ‘Vier jaargetijden in 24 schilderijen’ van schilderes Anneke Boot te zien in De Ring in het gemeentehuis in Epe. De expositie wordt woensdag 2 november om 19.30 uur geopend door de heer Frank Welkenhuysen, kunstexpert van het tv-programma Tussen Kunst en Kitsch.

Vier Jaargetijden in 24 schilderijen is dus het thema. Een Parijs’ stadsgezicht in herfstige tinten, een zonovergoten haventje in Venetië en een geurend rosarium op een Frans landgoed zullen er te zien zijn. Maar ook strandgezichten aan de Rivièra, een kastanjeboom in volle bloei en Franse en Italiaanse landschappen en stadsgezichten. De olieverfschilderijen van Anneke Boot zijn impressionistisch, maarde onderwerpen zijn duidelijk hedendaags. Door jarenlange ervaring en ‘door goed te kijken naar de schilderijen van Monet, Sisley en Isaac Israëls’ heeft Anneke Boot zich ontwikkeld tot een kunstenaar met een eigen stijl van internationaal niveau. Ze had in Nederland exposities van Den Haag tot Maastricht en van Amsterdam tot Den Bosch, maar ook tentoonstellingen in Londen, Parijs en Monaco.

Openingstijden; dinsdag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur en 14.00-16.00 uur. Zie ook www.deringepe.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo