Schaapskooi

Woensdag, 3 juni 2020

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

Flinke metamorfose voor McDonald’s restaurant Heerde

Flinke metamorfose voor McDonald’s restaurant Heerde
Advertorial

HEERDE- Na een intensieve verbouwing van bijna zeven weken opent McDonald’s Heerde vandaag opnieuw haar deuren. Naast een complete metamorfose en uitbreiding van het restaurant is er ook een McCafé gerealiseerd. Een McCafé is een speciale koffiecounter waar gasten kunnen genieten van verschillende koffievariaties, thee en een ruim patisserie-aanbod.

Het restaurant is uitgebreid met 50 extra zitplaatsen, daarnaast is er een magic table voor de kleintjes, een extra kiosk en een McCafé. Ook de keuken is aangepast waardoor er meer capaciteit is ontstaan. Buiten is er ook hard gewerkt. Zo is de parkeerplaats uitgebreid met extra plekken en is er is een Dual Drive Lane aangelegd die in het nieuwe jaar gereed is. Dat betekent een nog snellere service. Vanaf nu rijden gasten in en uit via het naastgelegen transferium.

Franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra kijkt vol trots naar zijn vernieuwde restaurant in Heerde. “Onder leiding van Bouwbedrijf Weever uit Kampen hebben meer dan 20 bedrijven uit de regio met man en macht gewerkt om deze verbouwing in zeven weken tijd te realiseren. Een enorme uitdaging maar het is gelukt. McDonald’s Heerde is weer helemaal up-to-date voor de toekomst! Ik vind het geweldig dat je voor een goede kop koffie met iets lekkers nu ook bij McDonald’s Heerde terecht kunt. Ik nodig iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen.”

Over McCafé
McCafé bestaat niet zonder haar medewerkers. Zij worden speciaal getraind om de 14 verschillende koffievariaties - gemaakt met 100% Arabica bonen van het gerenommeerde Italiaans koffiemerk Segafredo - op de enige juiste manier te kunnen serveren. Ook biedt McCafé medewerkers de mogelijkheid om een aanvullende cursus bij een erkende Barista-school te volgen. Sharon van der Mars is speciaal voor het McCafé in McDonald’s restaurant Heerde opgeleid. “Door de aanvullende cursus weet ik nu exact hoe ik verschillende koffievariaties kan bereiden voor onze gasten. Ik kijk ernaar uit om vanaf vandaag al onze McCafé gasten te helpen bij het uitkiezen van een lekkere kop koffie. Mijn persoonlijke favoriet? Dat is de Latte Macchiato!”, vertelt Sharon.