Schaapskooi

Vrijdag, 10 april 2020

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

Nieuwsblad Schaapskooi in de Coronacrisis

Nieuwsblad Schaapskooi in de Coronacrisis
Redactie: Redactie Schaapskooi

REGIO- Het zijn roerige tijden voor iedereen. Alles ligt stil, scholen zijn dicht, bedrijven hebben het moeilijk. We merken het ook bij de Schaapskooi; meer en meer klanten annuleren hun advertenties. Als redactie streven we er naar om wekelijks te blijven uitkomen, maar dat wordt moeilijk. En dat terwijl het juist nú zo belangrijk is om mensen van informatie te voorzien. Want onze lezers willen natuurlijk weten hoe het in hun gemeente gaat: wat doet de gemeente, wat doen huisartsen, waar kan ik hulp vinden, hoe gaan winkels er mee om?

En ook heel belangrijk: er vinden hele mooie ontwikkelingen plaats die we graag een platform willen bieden, bekendheid willen geven. Particulieren komen met prachtige initiatieven om hun medemens te helpen, kerken slaan de handen ineen om de gemeenschap bij te staan, gemeentes doen hun best om de ondernemers de helpende hand te bieden, bedrijven komen met verrassende ideeën om hun zaak overeind te houden. Allemaal onderwerpen waarover we onze lezer graag willen blíjven informeren.

Om dit te kunnen blijven doen, is het van belang dat er voldoende advertenties geplaatst worden. Heeft u een restaurant en bent u nu overgegaan op bezorgen aan huis? Laat het de lezer weten! Heb je een kledingwinkel en kunnen mensen nu privé komen shoppen? Schreeuw het van de daken! Kunnen mensen hun bloemen of andere mooie spulletjes nu via de app bestellen en laten bezorgen? Zegt het voort! En natuurlijk; veel wordt al gedeeld via social media, maar niet iedereen maakt daar gebruik van. Juist voor de wat oudere inwoners, die nu veelal alleen thuis moeten blijven, is de Schaapskooi een belangrijke bron van informatie.

Onze oproep; laten we elkaar helpen waar mogelijk! Kunnen we wat voor elkaar betekenen, neem dan contact op via info@nieuwsbladschaapskooi.nl.