Schaapskooi

Vrijdag, 3 juli 2020

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

Zorgeloos genieten in All in Hotels

Zorgeloos genieten in All in HotelsZorgeloos genieten in All in HotelsZorgeloos genieten in All in HotelsZorgeloos genieten in All in HotelsZorgeloos genieten in All in HotelsZorgeloos genieten in All in HotelsZorgeloos genieten in All in Hotels
Advertorial

EPE- Heerlijk genieten van een verblijf in tophotels in de mooiste Duitse vakantiegebieden, de Belgische en Zeeuwse kust of het mooie Drenthe: het kan bij All in Hotels! All in Hotels bestaat uit samenwerkende Nederlandse hoteliers die één ding gemeen hebben: als gast staat ú centraal. Dat komt al direct naar voren in het persoonlijke contact: geen dure reisorganisatie er tussen, maar rechtstreeks boeken bij het hotel middels hun boekingskantoor. Dit boekingskantoor is gevestigd in Duitsland, maar sinds kort staan medewerkers ook vanuit Epe voor u klaar.

All in Hotels – dat zich voornamelijk richt op 50-plussers - heeft hotels in de mooiste vakantiegebieden. In All in Dorf Wangerland aan de Duitse Kust biedt het team van Henni van der Most u een keur aan mogelijkheden; van actieve sports mogelijkheden tot ontspannend een filmpje pakken en van heerlijke buffetten tot gevarieerd amusement. In All in Hotel am Wall in Sauerland wordt u verwelkomd door de Nederlandse familie Dam en hun team. Zij kijken er naar uit u in alle vormen en mogelijkheden de verdiende service en kwaliteit te bieden. All in Hotel Heiderhof ligt prachtig gelegen in het Moesel & Rijngebied. Het team biedt - naast een dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet, warme lunch en een afwisselend 3-gangen keuze diner - regelmatig vertier en entertainment. Binnen onze landsgrenzen bent u welkom bij All in Hotel Het Witte Veen in Drenthe. Laura Oussoren & Team Witte Veen staan voor u klaar in deze Drentse boerderij nabij het dorpje Witteveen. Prachtig ingerichte kamers, een schitterende omgeving en eindeloze mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt waarover u zich kunt laten adviseren door de medewerkers. All in Park Hotel Theater in het Reingebied is niet alleen gevestigd in een prachtig gebouw, het heeft ook een geweldige ligging naast het eeuwenoude park in Mönchengladbach. All in Hotel Mayzer ligt direct aan de oever van de prachtige Moesel in het authentieke Treis-Karden. De 35 kamers zijn van alle gemakken voorzien, in het Panorama restaurant wordt u verwend met uitgebreide buffetten en wilt u de omgeving ontdekken? Familie May & Team staan voor u klaar. Tot slot All in Hotel Elderschans aan de Belgische en Zeeuwse Kust. Dit hotel werd in 2016 uitgeroepen tot het beste all-inclusive hotel van Nederland en door Zoover geroemd als het populairste hotel van Nederland. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een mooie wandeling, fietstocht of nordic walking met geweldige bezienswaardigheden op de route.

“Stuk voor stuk tophotels waarbij alles om de gast draait”, vertellen een enthousiaste Rico en Marlies. Zij runnen het boekingskantoor, sinds kort dus ook vanuit Epe. “Dat zien we ook terug in de mooie reviews die we van de gasten mogen krijgen! Onze gasten kijken vaak uit naar een heerlijk uitje in één van onze hotels en daarom vinden we het ook belangrijk om ze in de watten te leggen. Kom je als gast na een reis van 2, 3 uur het hotel binnenlopen: niet gelijk van alles moeten regelen aan een balie, maar even lekker bijkomen met een heerlijke lunch. Dat inchecken komt daarna wel. Koffers worden naar de kamers gebracht, ’s avonds een welkomstspeech waarin de gasten over alles worden geïnformeerd. Bij het ontbijt kunnen gasten lunchpakketjes samenstellen. In samenwerking met de plaatselijke VVV bieden we aan dat men vrij door de regio kan reizen, bijvoorbeeld per bus of boot. Dag- en avondentertainment wordt ook geregeld; van live muziek tot bingo, van quiz tot wijnproeverij. Kortom: van A tot Z, alles wordt geregeld!” En kenmerkend voor All inHotels: u weet direct waar u aan toe bent. “De prijzen zijn all inclusive: dus geen boekingskosten, of 1-persoonstoeslag of iets dergelijks.” Heeft u vragen? U kunt ten allen tijden persoonlijk contact opnemen met de medewerkers. “Is er iets aan de hand in één van de hotels? Dan ga ik er zelf naar toe om het op te lossen”, vertelt Rico. In verbinding staan met de klant dus, dáár draait het volgens Rico allemaal om. “Dat zie ik ook terug bij de Urker Vishandel aan de Hoofdstraat in Epe. Hier staat Hilde met haar team op dezelfde manier klaar voor hun klanten, net zoals wij dat willen doen. Met hen hebben we een leuke actie die afgelopen zaterdag van start is gegaan: bij aankoop van een bakje kibbeling - dat normaal 3,95 euro kost, betaalt u nu 2 euro - krijgt u een winkaartje om in te vullen. Hiermee maakt u kans op een 5-daagse reis voor 2 personen. In totaal geven we liefst 5 van deze reizen weg!” Wilt u genieten in één van de hotels? Neem eens een kijkje op www.allinhotels.nl.