Schaapskooi

Zaterdag, 15 augustus 2020

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

1ste plaatsingwedstrijd 2e divisie

1ste plaatsingwedstrijd 2e divisie
Ingezonden door: Denice Jonker

Op zaterdag 30 november hadden de meiden van de 2e divise van Agios hun eerste plaatsing wedstrijd turnen

In wedstrijd 2 zat Chary-Lynn Westerink ( junior C). Voor Chary-Lynn is dit haar eerste wedstrijd in de 2e divisie. Chary-Lynn begon op sprong ze liet een mooie sprong zien. Haar sprong was half in - heel uit.

Nadat iedereen klaar was mocht ze naar het volgende toestel brug. Het ging niet zo als ze het wilde. Maar ondanks dat was het een nette oefening

Haar volgende toestel was balk. Helaas 1x gevallen af en toe wat wiebels maar wel voor het eerst een loopflickflack op balk gedaan, verder een goede oefening.

Als laatste had ze de vloer. Daar liet ze een mooie oefening en deed daar voor het eerst een arabier- 1/2 schroef zien.

In de laatste wedstrijd waren de senioren niveau B aan de beurt van Agios Ruth Mosterd en Carlyn Zweekhorst. Voor Ruth is dit haar eerste plaatsing wedstrijd als senior.

De beide meiden begonnen op balk. Carlyn helaas 2x gevallen van balk maar verder was het een mooie oefening. Ruth liet een hele mooie oefening zien en bleef op de balk te staan.

Nadat ze klaar waren draaien ze door naar hun volgende toestel vloer waar ze hun oefening mochten laten zien. Ruth liet een hele mooie en nette vloer zien. Carlyn liet een mooie oefening zien hier en wat daar wat foutjes maar verder een nette oefening.

Iedereen was klaar en mocht ze naar hun volgende toestel sprong. Ruth liet een mooie half in heel uit zien. Carlyn liet een mooie tjuki gehurkt zien. De meiden mogen trots zijn op dit toestel.Nadat ze allebei een sprong hadden laten zien.

Konden ze naar hun laatste toestel brug.Op brug mocht Ruth begin ivm dat de brug hoger moest. Na het inturnen was dan de wedstrijd voor Ruth liet een nette oefening zien hier en daar wat foutjes maar verder een keurige oefening. Dan was Carlyn aan de beurt ze liet een nette en keurige oefening zien.

Meiden mogen trots terug op de wedstrijd. Nu weer verder trainen en de puntjes op de i zetten en ook nieuwe onderdelen trainen. Voor deze meiden is er nog 1 plaatsingwedstrijd dat is op zaterdag 18 Januari in Didam