Schaapskooi

Zondag, 31 mei 2020

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

Droomstart wedstrijdseizoen acroteams SAV

Droomstart wedstrijdseizoen acroteams SAV
Foto: eigen foto
Ingezonden door: SportAcrobatiek Vaassen

Afgelopen zaterdag is het wedstrijdseizoen voor 3 acroteams van Sportacrobatiek Vaassen officieel begonnen. In de eerste plaatsingswedstrijd voor Niveau E waren 2 duo’s en 1 trio afgereisd naar Hardenberg.

Roselinde Stam en Elodie de Wilde mochten in wedstrijd 1 het spits afbijten maar een balansfout, die wel erg fors werd afgestraft, kostte hun een podiumplek. Volgens de trainsters, Eline en Mieke, draait deze combinatie vrijwel altijd een stabiele oefening dus is er voldoende vertrouwen dat dit duo wel revanche zal nemen op de volgende 2 plaatsingswedstrijden

In de 2e wedstrijd was het de beurt aan Julisa Hulleman, Kiki van Limburg en Charlie Novak. Dit vrolijke trio heeft een spectaculair afwisselende oefening die vanwege het hoge tempo enorm spannend is om naar te kijken want als er iets fout gaat zal dit de rest van de oefening ook kunnen beïnvloeden. Gelukkig bleven de dames goed in hun concentratie en zetten een super strakke oefening neer. De jury kon dit spetterende optreden ook waarderen, en gaf hun 23,72 punten de hoogste score van de dag!

In de 3e en laatste wedstrijd van deze lange dag mochten Isa Kamerling en Ela Erkaya hun swingende oefening op het ritme van een Braziliaanse Samba tonen. Teamwork straalt van dit duo af; Isa heeft al een aantal jaar wedstrijdervaring en begeleidt de wat minder ervaren Ela geweldig, iets wat de jury ook graag ziet want zij behaalden een mooie score van 22,91 en mochten ook het goud in ontvangst nemen.

Een super begin van het nieuwe jaar en het wedstrijdseizoen. De andere teams van Sportacrobatiek Vaassen zullen de komende weken allemaal hun 1e officiële wedstrijd draaien. We houden u op de hoogte van de prestaties!