Schaapskooi

Vrijdag, 3 juli 2020

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

Gv Agios een ervaring rijker!

Gv Agios een ervaring rijker!
Foto: Denice Jonker
Ingezonden door: Denice Jonker

Zaterdag 9 november 2019 was er ook een kwalificatie wedstrijd clubteams in Leusden en daar deed Agios met haar 2e team aan mee.

Het team bestaande uit Maaike Ter Avest (jeugd 2), Jayda van der Haar (jeugd 2), Chary-lynn Westerink (junior 1) en Lieke Wassink (junior 2). Voor Maaike en Jayda was dit hun eerste wedstrijd in een teamverband.

Het team begonnen hun wedstrijd op balk. Dit blijft een spannend onderdeel maar ondanks een paar vallen hebben ze een goede start gemaakt. Met een totale score van 20,033.

Toen was vloer aan de beurt. De 2 mooiste vloer oefeningen waren Lieke en Jayda resulteerden in 21.066 en daarmee zaten ze goed in de wedstrijd. Nadat ze klaar waren op vloer mocht ze zich voorbereiden op hun volgende toestel sprong. Daar begon Jayda gevolgd door Lieke en tot slot Chary-Lynn. Na 3 goeie sprongen met een score van 20.250.

Als laatste toestel brug, Maaike startte met sterke oefening. Daarna mocht Jayda haar oefening laten zien. Als laatste mocht Chary-Lynn de wedstrijd afsluiten. Ondanks een paar foutjes hebben ze een score behaald van 18.600.

Een plaatsing voor de finale zat er niet in. Toch mogen de meiden terug kijken op een geslaagde wedstrijd.

De meiden kunnen nu hard trainen voor de plaatsing wedstrijden trainen die op voor de 3e divisie op zaterdag 23 November. Voor de 2e divisie op zaterdag 30 November