Schaapskooi

Woensdag, 3 juni 2020

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

Succesvolle eerste editie dressuurwedstrijd op zand bij Hippisch Hattem

Succesvolle eerste editie dressuurwedstrijd op zand bij Hippisch Hattem
Ingezonden door: Melanie Mulder

HATTEM - Afgelopen zaterdag werd onder zonnige weersomstandigheden voor de eerste keer een KNHS dressuurwedstrijd voor paarden georganiseerd in de buitenbak van het clubterrein van Hippisch Hattem. Wat was het een mooie dag met prachtige resultaten waarbij wij als organisatie veel complimenten hebben mogen ontvangen. Mede daarom kunnen we al aangeven dat er volgend jaar zeker weer een editie plaats gaat vinden.

Een aantal van onze eigen leden reden ook mee waarbij de volgende prijzen werden gewonnen. In de eerste proef van de B dressuur reed Alexandra Snippe met Haifa naar een 2e prijs met 198 punten. In de tweede proef in de B dressuur reed Linda Jonker met Elegante naar een 1e prijs met 204 punten, Alexandra Snippe reed hier met Haifa naar een 3e prijs met 197,5 punten.

In Olst werd een springwedstrijd voor pony's georganiseerd. Zara de Ree reed met Buitenstee's Black Rebel naar een 2e prijs in de BB springen door een foutloos parcours te springen waarvoor ze 70 stijlpunten kreeg.

In 't Harde werd een springwedstrijd voor paarden gehouden. Kim Bouten sprong hier met Jari naar een 1e prijs in het BB springen, door een foutloos parcours af te leggen waar ze 80 stijlpunten voor kreeg. Ook in het B springen was Kim Bouten met Jari de beste combinatie, ook hier sprong ze een foutloos parcours waar ze 77 stijlpunten voor ontving.