<< Ga terug

W.E.T. ruiters weer op wedstrijd

W.E.T. ruiters weer op wedstrijd

HEERDE- Tijdens het Pinksterconcours, voor de pony’s ook de tweede selectiewedstrijd voor de Gelderse kampioenschappen in Hattem. In de klasse BB springen waren Sophie van Norel met Romantic Melle en Pieter Berkhoff met Mac Flurry van de WET ruiters onverslaanbaar, met een respectievelijk eerste en tweede prijs. Er was ook een tweede prijs voor Francis van Gemert met diva’s Belle, in de categorie D.

De klasse B is 10 cm hoger. Hier reed Annika de Groot een prima foutloos parours, helaas net buiten de prijzen.

In de dressuur waren er ook amazones in de prijzen gevallen. Sophie van Norel reed een prima proef in de L2 dressuur en mocht een derde prijs in ontvangst nemen. Sophie Berkhoff met Pepper excelleerde in de L1 dressuur, met maar liefst 204 was ze eerste, 10 punten meer dan de nummer 2! In haar tweede proef was ze ook onverslaanbaar.

Er was ook een eerste prijs voor Annelivia Kuijpers met Kaiser in de B dressuur voor A/B pony’s.

Op 14 juni reisden een aantal leden niet voor niets af naar Wezep.

Sophie van Norel legde in het BB springen beslag op de eerste prijs, de tweede prijs was een prooi voor Pieter Berkhoff.

Jordin van Apeldoorn reed zijn paard Silverboy naar een mooie tweede prijs in het L springen in Kootwijk. Hiermee deed hij goede zaken voor de selectie voor de Gelderse kampioenschappen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo