Schaapskooi

Vrijdag, 3 juli 2020

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

Blauwvingerdagen in Zwolle

Blauwvingerdagen in Zwolle
Redactie: BrugMedia

Op woensdag 10, 17, 24 en 31 juli staat de binnenstad van Zwolle weer in het teken van de Blauwvingerdagen.

blauwvingerdagen in Zwolle

De binnenstad is gevuld met kramen van Zwolse winkeliers en externe handelaren met allerlei producten zoals kleding, tassen, woonaccessoires, schoonmaakartikelen, versproducten en nog veel meer.

Struin naar de leukste vintage, brocante en tweedehands spulletjes op de Melkmarkt. Bent u klaar met struinen? Neem dan plaats op één van de gezellige terrassen voor een kopje koffie of een heerlijke lunch.

Op alle Blauwvingerdagen is er muziek of straattheater in de stad!

10 Juli
Dierenwelzijnsmarkt
op het Broerenkerkplein

Op de Dierenwelzijnsmarkt is van alles te zien, te doen en te leren over dieren. Zo zijn er informatiestands van o.a. het Dierenasiel, de organisatie Blijf-van-mijn-Dier, de Zwolse Dierenartsen en de Zwolse Kinderboerderijen.

Er is een heuse mini-Kinderboerderij met echte dieren en er zijn ezeltjes! Voor de kinderen is er een Schminktent, waar je jezelf een Dierengezichtje kunt laten schminken en nog andere creatieve activiteiten.

24 Juli
Kinderplein
op het Grote Kerkplein

Leuk uitje in de vakantie? Kom naar het kinderplein op 24 juli! Op het Grote Kerkplein zijn allerlei activiteiten voor Kinderen.

Ga los op het springkussen, speel Oud-Hollandse spelletjes of laat je schminken. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen!