Schaapskooi

Dinsdag, 7 april 2020

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

Doe’s Gek biedt enorm veel speelplezier tijdens de herfstvakantie

Doe’s Gek biedt enorm veel speelplezier tijdens de herfstvakantie
Redactie: Zakelijke redactie

Doe’s Gek, het grootste kinderevenement van Noord-Nederland, staat voor de deur. Van 24 tot en met 27 oktober zijn de IJsselhallen omgetoverd tot een speelparadijs voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar.

Zij kunnen genieten van 12.000 vierkante meter aan speelplezier vol met verschillende activiteiten. Ze kunnen in de game-hal laten zien dat ze de beste gamer zijn, maar ze kunnen ook voor de titel ‘de hoogste springer’ gaan. Zelfs voor de allerkleinste bezoekers is er een speelgoedhoek gecreëerd waar ze heerlijk kunnen spelen en bouwen. Zij kunnen er eveneens springen op het reuze aanbod aan springkussens om daarna lekker uit te rusten bij de bioscoop. Dat kan ook in het reuzenrad en de draaimolen. Bij Doe’s Gek is alles mogelijk.

De LEGO-leden van de Bouwsteen tonen ‘te gekke’ kunstwerken en houden bouwwedstrijden. In de speciale LEGO-hal staan grote LEGO-bouwtafels waar kinderen helemaal hun gang kunnen gaan. Bij de Virtual Reality kunnen de jonge bezoekers een achtbaan ervaren zoals nooit tevoren. De kinderboerderij op het knotsgekke kinderevenement, Doe’s Gek, pakt dit jaar ook weer groots uit. Verder is het mogelijk mee te doen aan shows als de Telekids Musicalsschool of te kijken naar de dinosaurusshow. Nieuw zijn de Zeemeerminnenshow en de acrobaten van Hirondelles. Jeugdcircus Pavarini komt ook terug met ‘te gekke’ vuurspuwers.

Een heel mooi gebaar is dat het kinderevenement driehonderd gratis kaarten geeft aan Stichting Kind in Beeld. De stichting mag deze kaarten weggeven aan Zwolse gezinnen met een laag inkomen. Naast een dag vol plezier zorgt Stichting Kind in Beeld er samen met de IJsselhallen voor dat zowel de kinderen als de ouders een gratis drankje en iets lekkers krijgen.