Schaapskooi

Dinsdag, 7 april 2020

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

Visscher Seafood: nieuwe naam, vertrouwde kwaliteit

Visscher Seafood: nieuwe naam, vertrouwde kwaliteit
Redactie: Zakelijke redactie

“In feite verandert er niets: de vis en de mensen blijven hetzelfde”, zeggen Hans en zoon Gijsbert Visscher lachend. De populaire viszaak aan de Melkmarkt heeft alleen een andere naam. Voortaan zijn klanten welkom bij Visscher Seafood.

Een andere visie op vis heeft vader en zoon doen besluiten onder de nieuwe naam hun eigen weg te kiezen. Dat betekent ook een nieuw logo, nieuwe website en een nieuwe webshop. “In de 21 jaar dat we hier aan de Melkmarkt actief zijn, hebben we ons meer ontwikkeld als eetwinkel”, legt Hans Visscher uit. “Wat veel mensen niet weten, is dat wat we in de toonbank hebben liggen, direct kunnen klaarmaken. Dat geldt dus bijvoorbeeld ook voor een lekkere verse dorade of roerbak.”

Bij de nieuwe visie gaat het vader en zoon vooral om eten en beleving, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. “Kibbeling doen we tegenwoordig in recyclebare suikerrietbakjes en we gebruiken papieren tassen. De sauzen bij de maaltijden doen we in schaaltjes die we kunnen afwassen. Voor verse vis worden nog recyclebare bakjes ontworpen”, somt Gijsbert Visscher op.

Ook is er aandacht voor duurzaam gevangen vis. “We betrekken de vis van een leverancier die vist met een boot met keurmerk. De vis is hoger in prijs, maar door het flyshoot-vissen ook veel mooier van kwaliteit. De boten hebben verder een lichtere motor, waardoor ze minder brandstof gebruiken.”

Visscher Seafood bereidt zich intussen voor op de feestdagen met een geheel nieuwe folder. “Het grote assortiment vis en verschillende soorten oesters en visschotels zijn onze specialisaties”, vertellen vader en zoon. “We doen ons best alle bestellingen die tot en met zaterdag voor Kerst zijn gedaan, te leveren.”

Visscher Seafood
Melkmarkt 32
8011 MD Zwolle
(038) 423 49 27

www.visscherseafoodzwolle.nl